Tuesday, November 24, 2009

kotak kunci

Salam semua...harini saya nak tunjukkan la kotak kunci br buat,skrg ni tengah rajin wat decoupage pakai kaler pink,nampak sweeeet la plak...heheheheh..xde tempat nak gantung tempat kunci ni jd parking kan die di atas meja yg br cat nih xde la meja tu nampak kosong je..so itu saje...tata titi tuuuu...

Monday, November 23, 2009

Buku

Wah...suke nye diriku ini...dah dapat buku yang saye beli ngan En.Zahir@Creativecottage ske sangat2...xsabo nak berdeco...hmmm tp kena cari masa jgk la...jom kiter berdeco...

My White Corner

salam semua...lamanya saya tak buat N3 kan...time kasih la kepada kwn2 yang sudi singgah ke blog saya ni,harap anda semua tak jemu ke rumah buruk saye nih...heheheh,hari nak wat N3 pasal perabot kaler putih,minggu lepas amik cuti 1 hr semata-mata nak cat perabot ni jd kaler putih...di sebabkan pakai cat minyak lambat kering pastu catnya nampak xkemas...mungkin org yang catnya xpandai...huhuhu...atas meja tu tak letak hiasan ape2 lg...xde idea...lgpon bl kite kemas si kecik tu lg bz ngemas....ok la setakat ini dl...byeeee...

Tuesday, November 17, 2009

Giveaway Beatiful Napkin


wah bestnyer dapat join...mas ske tisu...semoga kak Na sentiasa murah rezeki...
Syarat penyertaan:
1.Choose any (10) paten must be ten (10) different code, choose from the shop eg:
M001 ,M008 ….(this will be your gift)
1. M075
2.M251
3.M108
4.M181
5.M185
6.M258
7.M142
8.M237
9.M107
10.M056

2.Tulis satu entri berkenaan give away ini berserta link ( photo diatas mesti dimasukkan)
senarai kan di entry anda itu sepuluh (10) tisu tersebut.(Done)
3.Add Razna Creation blog link your blog(Done)

Monday, November 16, 2009

Monday, November 9, 2009

Shabby Hanger

RM8 - 1set

Welcome signage

32cmx27cm
RM23

Quilt placemat

70cmx50cm
RM22-1pc

Pumpkin Placemat

77cmx46cm
RM 22-1pc

Car Cushion Mat

50cmx135cm(1Pc)
50cmx50cm(2Pcs)
RM75-1set
kalo ader yang minat email @ sms saya k..

Friday, November 6, 2009

Pillow lagi

Salam jumaat pada semua kwn2 yang sudi jengah blog saye nih...lama rasanya tak update blog...bukannya malas...tp tak de mende yang nak di tunjukkan...hmmm...semenjak 2 menjak ni terajin plak wat pillow...ni la hasilnya...biasa ja...xdak idea nak wat cam ner...ni pon balik rehat tadi dok cantum2 kain maka jadilah mende nih...so layazzzz.....
Depan
Belakang