Monday, October 19, 2009

Weekend Project

Hari ni terajin plak wat N3...td tengahr balik umah jap sempat snap gambar...hehe..ni lah project minggu lepas bermula hr jumaat sampai la ahad...layan gambar...
tin yang sama saiz tu yang br buat,dalam setengah jam je bole siap sbb keringkan pakai hair dryer,kalo tunggu matahari alamtnye xkering le pasal kat penang ni dok hujan jer...tu pon xsapu varnis lg..huhu...bl nak rajin plak entah le...
ni plak bantal tecik ku sempat buat 2 je...setengah jam siap xde eksesori lain sbb mls nyer pasal nanti rajin tambah lg...jgn jd bantal bucuk asyraaf danial udah le..lepas jemu wat decoupage pi kat mesin jahit menjahit plak..mcm tu la saya ni...kn slalu bertukar-tukar kalo dok tekun wat 1 benda je alamatnye tetido la kat situ...hehe..buruk nyer perangei...iskh...iskh..

8 comments:

  1. cantek la mas bantal tu... mas dapat mana kain sorak ros tu ye... saje tanya nak cari gak..

    ReplyDelete
  2. sama la saya mas...jenis x leh tumpu 1 benda ja...dah boring buat hat lain plak,...dah sudahhnya...macam2 benda nak buat

    ReplyDelete
  3. cam 2 la kak fawa org bekerja kn wat cam2 le...xleh fokus wat 1 benda ja sbb kite xde ms...hehehe

    ReplyDelete
  4. wah3...sakan berjahit lak ye...wani pon tgh duk wat bantal cam mas buat jugak la...tp buat dari kain perca je la xda la kain yg cantik cam nih....waaaaa suka2

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Kain tu bila dah jadi bantal sweet kan.Tak nak beli lagi ke???? *wink*

    ReplyDelete
  7. kain 2 mmg sweet sangat...kak sue ader patern lain yg shabby lg x???

    ReplyDelete